Sunday, August 12, 2012

HAVOC: Iftar Central 2012

11 Aug 12 - Jam 3 ptg rempit ke Subang then ke Stesen LRT Datok Keramat, anto baram pesanan kastemer bini kawe yg dah dipesan awal.... Collagen Cappucino...

Ni sbagai bukti kawe lalu Datok Keramat....huhuhu keta abe Haikal a.k.a Wak D
Kawe kol abe Haikal, beliau suh jalan dulu, tunggu kat RnR Awan Besar... elok le jugak tu, kawe pun xmandi lagi... terus kesane...Seb baik bawak baju n toilet gear...buleh ler mandi kat situ...

Dalam sploh bijik keta gak ler mai tunggu kat Awan Besar tu.... elok nk jalan je, keta abe Din temp naik mencanak, Radiator kosong truss.....maka sbagai kawan2, kitorg pun tunggu le smeta nk bagi henjen sjuk sket....

Dah cool henjen, try boh air...ade la nmpak leaking, air turun kot blakang henjen...kawe xtaw plak nk bajet ape yg bocor...xpe la, Wak D kate tinggal le dulu keta abe Din...kawe yg naik sorang nih jemput ler abe Din numpang sbb beliau dgn family...

Rame jugak yg join bukak puase tahun nih, huhuhu kawe xpegi pun yg tahun lepas....malangnye kawe agak males amik gambo tadi...tapi rame jugak yg amik gambo...meh tengok antare gambo yg ade....

Gambo nih dari FB abe Aril Selayang
Itu je ler gambo yg ade stakat nih...sekitar jam 9 malam sume gerak balik dh...kawe dgn abe Din with family folo bro Abas nk g tengok kerosakan keta abe Din...



Setelah di telek oleh pomen tersohor, abe Abas, maka diketahuilah Stopper je yg bocor... dan dari situlah kawe buat kesimpulan ngape keta otai2 nih laju....sebab diorg xbawak tools...wakakaka....gurau je ye bro2 sume...seb baik kawe bawak tool box kawe yg xseberapa tu...huhuhu

Dah setel keta abe Din, kawe pulak ikut bro Abas balik ke bengkel beliau...saje je nk g tengok, plus set lokasi simpan dalam GPS...nnti sonang maw cari bengkel...

Mereka2 ni lah yg join jenguk abe Din...

Tim Utara: Fitri Kechik, Syapiq, Ayie....abe Nas Nesh pon tumpang skaki (Gambar oleh Abas ATR: kat bengkel beliau)
Ksian depa, xtidoq dua malam tunggu keta siap...

Sekian entri malas kawe...

1 comment:

Makbed said...

Nnti cari carboot organizer
Lagi cun...